Суингърс Блог (8) Полезна информация за българските суингъри

Суингърс Блог

Суинг Курорти

Луксозни Суинг Почивки

Къде почиват суингърите. Как да комбинираме почивката си със суинг.

суинг курортМечтаете ли за чувствена и еротична почивка. Мислили ли сте да заминете някъде и да се отдадете на секс и забавление с партньора си? А защо не и с други като вас? Мечтите са за това, за да бъдат осъществявани. Но как и къде? Има ли такива места по света, където двойките могат да се отдадат на чувствена еротика? Отговорът е ДА.

 

Продължава...

Любопитни факти за суинга

Знаете ли че:


89.3% от сингурите са двойки и семейства.

79.8% от двойките и семействата, които практикуват суинг се радват на щастлива връзка, в сравнение със само 58.4% от семействата, които не го практикуват.

Продължава...

Тройка МЖМ в суинга

Споделяне на съпругата или защо жените харесват това.


Или по друг начин казано – тройка МЖМ и нейната роля в суинга.


Споделянето на съпругата е част от суинг лайф стайла, или иначе казано от живота на суингърите. Това е нещо различно от размяната, която е доста популярна в средите на суингърите.

Продължава...

Жиголо в суинг клуб

Жиголо и Суинг

Една от най-новите тенденции в суинг лайф стайла е жиголо в суинг клуб. Звучи странно, но има своята логика. До скоро всички суинг клубове организираха освен вечери за суинг двойки и семейства и партита с участието на сами мъже. И все още някои суинг клубове продължават да го правят. Но тези клубове, които мислят креативно откриха нова пазарна ниша.

Продължава...

Въпроси и отговори за суинг клубовете

В отговор на най-често задаваните въпроси.

Много читатели ни пишат с въпроси за суинг клубовете. Ще се опитаме да отговорим на някои от най-често задаваните въпроси.

Въпрос: Защо клубовете са толкова популярни?
Отговор: Първите суинг клубове в сегашния им вид отварят врати малко след края на втората световна война. От тогава те набират популярност сред хората с по-свободно мислене. Сексуалната революция в края на миналия век също има своя принос за популяризирането на клубовете.

Продължава...

Суинга идва със своите правила

Суинга идва със своите правила.

Правила в  суингаМилиони двойки по света практикуват суинг. Интересно е да се отбележи, че двойките, които го практикуват се радват на една по-здрава и по-щастлива връзка, въпреки всичко казано от критиците на суинга.
Тази по-щастлива връзка се гради на характерните за суингърите качества като честност и откровеност в отношенията по между им.

Продължава...

Съвети за начинаещи суингъри

Преди да станете Суингъри

Бъдете щастливи като двойка в суингаСуингърс лайф стайла изисква много любов, енергия, доверие и гъвкавост, така че е важно да се положат основите, така че двойките свободно да могат да се насладят на това, което този начин на живот може да им предложи. Суинга не трябва да бъде опция за запазване на връзката. Това е нещо, което вие и вашият партньор трябва да опитате заедно. Суинга има определени основни правила, които трябва да знаете и спазвате преди да се впуснете в този лайф стайл.

Продължава...

Повече за суинга

Здравейте Приятели на Суинга,

Вече няколко години Bg Swingers Community успешно се налага като най-информирания сайт за суинг лайф стайл в България.
Чрез нашия специализиран сайт за запознанства на суингъри са осъществени стотици суинг партита. Стотици са и писмата, които получаваме от суингъри, в които ни благодарят за предоставената възможност да се запознават безплатно с други суингъри, както и да ни информират за предстоящи суинг партита, които се организират в сайта.

Продължава...
Абонамент чрез RSS